Începând cu data de 21.05.2020, am reînceput activitatea în cadrul Clinicii Provita Nutrition din Brasov.

Se reia activitatea medicala la Clinica Provita Nutrition din Brasov, cu organizarea acesteia, astfel încât:

consultațiile să fie efectuate doar cu programare prealabilă, cu interzicerea staționării pacienților în zonele de așteptare și cu menținerea interdicțiilor de acces a aparținătorilor;

personalul medical va folosi toate mijloacele de dezinfecție, de protecție și igienă pentru a limita răspândirea și riscul de contaminare cu noul Coronavirus, aplicând toate măsurile necesare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Solutii pentru sanatatea ta

Oferta de produse şi servicii, asigurate de Centrul de Sanatate si Nutritie Provita Nutrition Brasov, se încadrează în trend-ul general al activităţii centrate pe asigurarea şi menţinerea calităţii vieţii prin aducerea în apropierea utilizatorului final a unor produse de calitate superioară verificate prin studii clinice de specialitate şi a căror eficiență a fost confirmată și prin practica medicală de profil.


PROCEDURI SI TRATAMENTE
APLICATE DOAR IN CADRUL Centrului de Sanatate si Nutritie
Provita Nutrition Brasov
,
singurul centru de diagnosticare noninvaziva din BrasovFICAT - PROTOCOALE SI TRATAMENTE RECOMANDATE PENTRU REABILITAREA FUNCTIEI HEPATICE

Ne-am perfectionat si specializat permanent în utilizarea metodelor de diagnosticare si a tratamentelor noninvazive din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale fiecarei persoane care ne-a trecut pragul.  Colectivul de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite, completate si prin explorari functionale (consultatii de specialitate) si / sau explorari de imagistica medicala obtinuta prin metode noninvazive, fac din CENTRUL DE SANATATE SI NUTRITIE PROVITA NUTRITION  primul centru de servicii medicale de diagnosticare si tratament nonivaziv din Brasov.

In cadrul CENTRULUI DE SANATATE SI NUTRITIE PROVITA NUTRITION BRASOV aplicam cu succes tratamente complexe unice care ne permit sa ajutam organismul in actiunea complexa de regenerare a ficatului. Protocoalele unice, concepute de specialistii companiei noastre, personalizate / administrate individual fiecarui pacient sunt permanent imbunatatite, ingloband produse de ultima generatie.
Experienta acumulata in administrarea protocoalelor pe parcursul mai multor ani - cu rezultate foarte bune - ne-a permis conceperea unor protocoale de baza si a unor algoritmi de tratament pentru tratarea diverselor afectiuni ale ficatului, din care prezentam succint urmatoarele:

- PROTOCOL CIROZA HEPATICA;
- PROTOCOL STEATOZA HEPATICA (Ficat gras);
- PROTOCOL HEPATITA B sau C.


PROTOCOL INTENSIV PENTRU CANCER cu METASTAZE LA FICAT:
Pe perioada tratamentului se aplica proceduri unice precum, CURA DE DETOXIFIERE A FICATULUI - este o procedură unică, care permite reabilitarea ficatului și, în final, a întregului organism. Pentru aplicarea acestei proceduri este necesară o pregătire prealabilă care se va face individual, sub îndrumarea medicului specialist. Se va respecta un regim alimentar special inainte cu minim trei zile, in ziua dar si dupa aplicarea procedurii.

Pentru aceasta este necesar ca, cu 3 zile inainte de inceperea aplicarii procedurii, pacientul sa nu consume proteine animale.  In ziua procedurii, se va consuma numai suc de mere. Aceasta este o procedura complexa (procedura dureaza 1,5 - 2 ore) care ne permite eliberarea cailor biliare de depuneri (calculi, paraziti, virusi etc.) prin administrarea unui amestec bine proportionat - sub observatia si controlul strict al medicului specialist - de ulei ozonat, suc de lamaie, gref, precum si un complex de  tincturi din plante.

Pe perioada procedurii se va aplica un aparat special pe ficat, se vor face aplicatiile cu Zapper Dr. Hulda Clark si pe o perioada de 24 ore se va incalzi regiunea ficatului cu o plosca de apa calda.


TRATAMENTUL CDFB (CURA DE DEZINTOXICARE FIZIOLOGICA BENEFICA), sau DIETA 0 - tratament unic și eficient, care permite reabilitarea întregului organism. In timpul a 3 zile de tratament se constată creșterea imunității întregului organism cu cel puțin 30%. Permite tratarea unui lung șir de afecțiuni diverse (alergii, astm, boli cardiace, boli ale ficatului, obezitate, sterilitate etc.). Aplicarea acestui tratament se face sub supravegherea strictă a medicului specialist.

De retinut faptul – toate aceste tratamente si proceduri SE APLICA SUB SUPRAVEGHEREA STRICTA A MEDICULUI SPECIALIST!

Pe perioada tratamentului se va aplica un regim alimentar corespunzator tinandu-se cont de etapa tratamentului si particularitatile individuale ale pacientului. Administrand aceste tratamente complexe am obtinut rezultate spectaculoase la pacientii nostrii!