Începând cu data de 21.05.2020, am reînceput activitatea în cadrul Clinicii Provita Nutrition din Brasov.

Se reia activitatea medicala la Clinica Provita Nutrition din Brasov, cu organizarea acesteia, astfel încât:

consultațiile să fie efectuate doar cu programare prealabilă, cu interzicerea staționării pacienților în zonele de așteptare și cu menținerea interdicțiilor de acces a aparținătorilor;

personalul medical va folosi toate mijloacele de dezinfecție, de protecție și igienă pentru a limita răspândirea și riscul de contaminare cu noul Coronavirus, aplicând toate măsurile necesare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Medicii specialisti

Echipa de medici care activeaza in cadrul CENTRULUI DE SANATATE SI NUTRITIE PROVITA NUTRITION BRASOV este formata din medici specialisti / cadre medicale cu vasta experienta in domeniu, cu ani buni de practica atat in tara cat si in strainatate (in Uniunea Europeana si in tari extracomunitare).

Experienta echipei medicale precum si accesul la informatii si tehnologie / aparatura medicala de ultima generatie ne permit identificarea si aplicarea cu success a unor tratamente personalizate, unice in lume, pentru o serie de afectiuni cu incidenta majora in randul tuturor categoriilor de varsta: embrion / fat - copil - adolescent - tanar - matur - varstnic.

MEDICI SPECIALISTI   

Dr. Bungau DanielDR. BUNGAU DANIEL

 • ozonoterapie: terapie cu oxigen/ozon, crestere calitatii vietii, disparitia sindroamelor dureroase, modularea sistemului imunitar
 • electrosomatograma: evaluarea completa a starii de sanatate a organismului, prin metoda unica de masurare a parametrilor functionali interstitiali
 • detoxifiere colon: prin hidrocolonoterapie

 

 

 

 

 

 

Dr. Secrieru IvanDR. SECRIERU ION

 • diagnosticare cu aparatura de biorezonanta de ultima generatie HUNTER;
 • detoxifiere colon – prin HIDROCOLONOTERAPIE;
 • detoxifiere ficat – prin aplicarea metodei Dr. Hulda Clark;
 • CDFB – dieta 0, care este una dintre cele mai eficiente proceduri in tratarea celor mai grave afectiuni;
 • detoxifiere ionica (Eco-Detox) ale carei beneficii sunt: consolidarea sistemului imunitar; calmarea durerii si rigiditatii in cazul artritei; imbunatatirea calitatii somnului; eliminarea metalelor grele; eliminarea cheagurilor de sange; imbunatatirea functiei hepatice si renale; ajuta la recuperare dupa leziuni si/sau interventii chirurgicale. 

 

 

 

Dr. Secrieru IvanDR. MATHE OLGA

 • consultatii medicina generala;
 • investigatii prin metoda unica de masurare a parametrilor functionali interstitiali;
 • electrosomatograma, ce permite evaluarea completa a starii de sanatate a organismului la un moment dat;
 • recomandari igienico-dietetice personalizate. 

 

 

 

 

 

 

 

Inainte de inceperea oricarui tip de tratament, se efectueaza o analiza corporala noninvaziva GRATUITA! In urma acesteia se stabileste cu atentie si profesionalism tratamentul si procedura de care clientul are nevoie pentru a avea rezultatele dorite.

 

SUNTEM SUBORDONATI PRINCIPIULUI CONFIDENTIALITATII ACTULUI MEDICAL!

Noi avem convingerea ca relatia autentica medic-pacient (consecinta directa a actului medical) evolueza si se consolideaza in timp, cand se bazeaza in primul rand pe confidentialitate, onestitate si respect, pe principii etice si morale.