Începând cu data de 21.05.2020, am reînceput activitatea în cadrul Clinicii Provita Nutrition din Brasov.

Se reia activitatea medicala la Clinica Provita Nutrition din Brasov, cu organizarea acesteia, astfel încât:

consultațiile să fie efectuate doar cu programare prealabilă, cu interzicerea staționării pacienților în zonele de așteptare și cu menținerea interdicțiilor de acces a aparținătorilor;

personalul medical va folosi toate mijloacele de dezinfecție, de protecție și igienă pentru a limita răspândirea și riscul de contaminare cu noul Coronavirus, aplicând toate măsurile necesare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Despre noi

Ne-am PERFECTIONAT si SPECIALIZAT PERMANENT in utilizarea METODELOR DE DIAGNOSTICARE si a TRATAMENTELOR NONINVAZIVE din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale fiecarei persoane care ne-a trecut pragul!

CENTRUL DE SANATATE SI NUTRITIE PROVITA NUTRITION BRASOV este o clinica de specialitate in medicina complementara care, prin intermediul specialistilor, asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne a caror eficienta a fost probata de-a lungul timpului. 

In cadrul CENTRULUI DE SANATATE SI NUTRITIE PROVITA NUTRITION BRASOV, pacientii beneficiaza de:

  • accesul la aparatura medicala si tehnologia ultramoderna, prin intermediul medicilor specialisti;
  • control medical complet în timp real;
  • diagnosticare sau confirmare de diagnostic;
  • interpretarea rezultatelor;
  • tratament specific pentru reabilitarea funcţională a intregului organism;
  • personal medical specializat, competent in stabilirea unui regim de alimentatie individual si complex, tinand cont de afectiunile pacientului, de tratamentul pe care acesta il urmeaza.

VA OFERIM