Gimnastica motorizata - Slender Your

Ce este gimnastica motorizata/gimnastica fara efort?

Este o alternativa pentru cei care vor sa faca miscare, sa se intretina, sa slabeasca, dar nu iubesc sala de sport!

Fie ca nu iubim sala de fitness, fie ca nu putem face sport, din cauza anumitor probleme de sanatate, gimnastica motorizata – SLENDER YOU – ne sare in ajutor!

Ce inseamna, de fapt, aceasta gimnastica?

Este o forma de miscare, cu ajutorul careia facem sport, fara a depune efort! Gimnastica monitorizata se face pe niste aparate speciale, care lucreaza anumite grupe de muschi rezultand modelarea taliei, bustului si picioarelor, stand pe pat!

Slender You nu solicita aparatele cardiovascular si osteoarticular, dar este extrem de solicitant si eficient pentru musculatura, careia ii creeaza o elasticitate si un tonus optime.

Aparatele sunt recomandate persoanelor cu afectiuni cardiovasculare, carora le este contraindicat efortul fizic intens, persoanelor care au suferit accidente vasculare cerebrale, celor care prezinta afectiuni osteoarticulare sau de natura reumatismala. Se adreseaza, in egala masura, si persoanelor sanatoase, care nu iubesc salile de fitness si cluburile sportive. Acestea isi pot remodela si intretine silueta si isi pot recapata tonusul muscular.

Slender You aplica efortul izometric pe grupe musculare mari si datorita pozitiei de lucru pe aparat, grupa musculara vizata este eficient izolata si intens antrenata, restul corpului ramane relaxat iar suprasolicitarea articulatiilor sau a cordului este evitata.

Aparatele permit dozarea eficienta a efortului, in functie de capacitatea fiecarei persoane in parte, aceasta are control absolut asupra intensitatii exercitiului si efortului depus, poate face pauze oricat de des doreste si poate adopta pozitia de lucru pe aparat, care sa ii ofere un plus de confort.

Sedinta de slender you dureaza 60 de minute si implica antrenamentul pe 6 aparate diferite, 10 minute de lucru pe fiecare, antrenandu-se astfel mai mult de 90% din musculatura. Dificultatea exercitiilor se adapteaza in functie de capacitatile persoanei.

Acest tip de gimnastica este potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele antrenate, iar la finalul sedintei, efortul facut este similar celui depus la o sala de fitness, insa cu mai putin stres pentru articulatii si inima.

Rezultatele gimnasticii motorizate, Slender You

Efectele acestui tip de gimnastica au fost atent monitorizate, iar rezultatele studiilor facute de experti in domeniu au aratat scaderea nivelului de colesterol din sange, imbunatatirea vizibila a tonusului muscular si a mobilitatii articulare, cresterea oxigenarii sangelui si scaderea masei adipoase.

Persoanele cardiace, au inregistrat o crestere a capacitatii de efort, o stabilizare a nivelului tensiunii arteriale si o crestere a gradului de independenta. Persoanele cu afectiuni reumatismale, au inregistrat o crestere a mobilitatii articulare, diminuarea durerilor aparute la mobilizare, stagnare in evolutia bolii si o mai mare libertate de miscare.

Gimnastica motorizata Slender You, aduce in armonie corpul si mintea, creste nivelul tonusului muscular, reeduca respiratia, induce o placuta stare de relaxare si corecteaza viciile de postura.

Slender You reprezinta formula succesului pentru sanatate, frumusete, fitness si silueta.

Daca comparam gimnastica motorizata (gimnastica fara efort) cu gimnastica traditionala vom observa:

  • La gimnastica traditionala se consuma energie prin miscarea greutatii corpului
  • La gimnastica motorizata energia este generata de un motor, greutatea corpului este preluata de un aparat iar parti ale corpului sunt miscate in mod automat de acesta.


Creierul va constientiza miscarea dar muschii nu. (Muschii vor face exercitiile ca si cum dvs. le-ati face singuri) Pe aparatele noastre – se ard putine calorii – exercitiile executate aici nu sunt niste exercitii cardiovasculare, pentru astfel de exercitii recomandam mersul pe bicicleta, mersul pe jos sau inotul. Prin “slenderen” – se stimuleaza circulatia sanguina, incheiturile devin suple iar mobilitatea creste. Slender You este pentru toate varstele – de la 16 la 100 de ani.

Grupul clientilor Slender You poate fi impartit in urmatoarele grupe:

  • intre 16 – 60 ani puteti opta pentru remodelarea siluetei
  • intre 20 – 60 ani puteti opta pentru slabire, tonifiere, relaxare, reglare metabolism
  • De la 60+ ani, puteti opta pentru masaj si relaxare.
  • Cei cu probleme medicale (de la 16 ani in sus)- pot opta pentru masaj in zonele afectate, reglare metabolism